CALL CENTER

0264 530 888


0733 675 073

Orar

Sediu: Str. Bună Ziua

Luni-Vineri: 700 - 1900

Sâmbătă: 800 - 1200

 

 Recoltări :

Luni- Vineri 700 - 1800

Consultaţii:

Luni- Vineri 900 - 1900

 

 

Punct de recoltare: Bd. Horea

- Recoltări

Luni-Vineri: 0700-1100

 


detalii orar consultaţii medici

Rezultate pacienţiCăutare

PROGRAM SPECIAL SARBĂTORI

 

Rezultate pacienţi Terra Med

Pacienţii cu frecvenţă (momentan) inregistraţi la noi cu adresă de email validă vor putea să-şi vizualizeze rezultatele analizelor, din pagina principală utilizând modulul de REZULTATE PACIENŢI din stânga.

Precizăm că membrii familiei sau cunoştiinţele vor primi rezultatele pe aceeaşi adresă de email furnizată de Dvs.pentru unul din membrii.

Spre ex. dacă pacientul înregistrat sub numele DEMIAN GEORGE a furnizat email valid la noi, iar cunostiinţele sau cei din familie indică tot adresa acestuia, aceştia vor putea sa-şi vadă rezultatele utilizând contul lui DEMIAN GEORGE (cu user-ul şi parola acestuia) ; binenţeles că vor trebui să ia legătura cu acesta pentru a afla datele de logare (de aceea este necesar faptul de a ne furniza adresa de email personalizată pentru a avea fiecare cont personal online).


 

Prezentare CENTRUL TERRA MED

                              

 

Locaţia Centrului Terra Med - str.Bună Ziua

Vă aşteptăm  în sediul de pe strada Bună Ziua nr. 34 - 36 (în fostul sediu administrativ al Clubului de fotbal 'U' Cluj,

Află mai multe
 

Antidot impotriva tusei convulsive?

Potrivit unui studiu preliminar, un vaccin nazal împotriva tusei convulsive, din care o singură doză ar putea fi suficientă pentru a proteja bebeluşii sub şase luni, a fost testat cu succes pe oameni, informează revista ştiinţifică online Plos One.
Află mai multe
 

Consultări pachet de servicii medicale

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Secretarul de Stat Adrian Pană și Președintele CNAS, Cristian Bușoi, s-au întâlnit ieri, 09.01.2014, cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a continua consultările pe tema hotărârii de Guvern
Află mai multe
 

Testul termogramă plasmatică - poate depista cancerul cervical

Un nou test, care utilizează căldura în timpul examinării probelor sangvine, a fost creat de cercetătorii americani pentru a depista cancerul cervical.
Află mai multe
 

Examenul ecografic Doppler color

Examenul ecografic Doppler color reprezintă cel mai bun mijloc de diagnostic imagistic al bolilor venelor: aici este vorba despre tromboflebită şi varice.

Află mai multe
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

Înscrie-te la Newsletter

Nume:
Email:

Conectează-te cu noi

 

    twitter terramed     facebook terra med   

Galerie Foto