CALL CENTER

0264 530 888


0733 675 073

Orar

Sediu: Str. Bună Ziua

Luni-Vineri: 700 - 1900

Sâmbătă:    Închis

 Recoltări :

Luni- Vineri 700 - 1800

Consultaţii:

Luni- Vineri 900 - 1900

 

 

Punct de recoltare: Bd. Horea

- Recoltări

Luni-Vineri: 0700-1100

 


detalii orar consultaţii medici

Rezultate pacienţiCăutare

Rezultate pacienţi Terra Med

Pacienţii cu frecvenţă (momentan) inregistraţi la noi cu adresă de email validă vor putea să-şi vizualizeze rezultatele analizelor, din pagina principală utilizând modulul de REZULTATE PACIENŢI din stânga.

Precizăm că membrii familiei sau cunoştiinţele vor primi rezultatele pe aceeaşi adresă de email furnizată de Dvs.pentru unul din membrii.

Spre ex. dacă pacientul înregistrat sub numele DEMIAN GEORGE a furnizat email valid la noi, iar cunostiinţele sau cei din familie indică tot adresa acestuia, aceştia vor putea sa-şi vadă rezultatele utilizând contul lui DEMIAN GEORGE (cu user-ul şi parola acestuia) ; binenţeles că vor trebui să ia legătura cu acesta pentru a afla datele de logare (de aceea este necesar faptul de a ne furniza adresa de email personalizată pentru a avea fiecare cont personal online).


 

Vitamina C sintetica distruge bacteriile benefice din corp

vitamina c acid ascorbic

Majoritatea oamenilor in ziua de azi sunt informati destul de bine despre numeroasele beneficii asupra sanatatii pe care le are vitamina C . 

Read more...
 

Prebioticele

prebiotice

Termenul "prebiotic" inseamna: pre = anterior, bios = viaţă
 
Prebioticele nu trebuie confundate cu probioticele, primele asigura un mediu de dezvoltare optim pentru microorganismele "prietene" ale intestinului.
Read more...
 

Hipotensiunea Arterială

hipotensiunea arteriala

O tensiune arterială mai scăzută nu presupune în mod obligatoriu consecinţe negative. Totuşi, există situaţii în care, din cauza hipotensiunii, creierul, inima şi alte părţi ale organismului nostru nu primesc suficient sânge pentru a funcţiona normal. Despre cauzele, simptomele şi tratarea acestei afecţiuni: 

 

Read more...
 

Probioticele

Termenul “probiotic” inseamna “pentru viata”!
Stiati ca flora intestinala are nevoie de o perioada indelungata pentru a se reface dupa un tratament de o saptamana cu antibiotice?  
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3

Înscrie-te la Newsletter

Nume:
Email:

Conectează-te cu noi

 

    twitter terramed     facebook terra med   

Galerie Foto