pacienti

Ghidul Pacientului pentru recoltarea probelor biologice

Pentru a obţine rezultate corecte ale analizelor medicale, produsele biologice trebuie să fie recoltate şi transportate la laborator în anumite condiţii.Unele produse biologice pot fi recoltate de pacient la domiciliu, 
Read more...
 

Orar consultaţii

 
Read more...
 

Chestionar pacienţi

În dorinta imbunătăţirii continue a calităţii serviciilor oferite, Centrul Medical TERRA MED din Cluj-Napoca este interesat de opinia dumneavoastră.Alocarea câtorva minute pentru completarea chestionarului pot contribui la îmbunaţirea serviciilor noastre, la identificarea în timp real a necesităţilor, nemulţumirilor şi corectarea acestora, oferindu-vă servicii de calitate, adaptate aşteptărilor dumneavoastră.Vă asigurăm confidenţialitatea datelor personale.
Read more...
 

Informaţii asiguraţi

Asiguraţii CAS trebuie să ştie că analizele de laborator se primesc doar în limita fondurilor alocate de Casa Judeţeana de Asigurări Cluj. *Documente ce atestă calitatea de asigurat:   Adeverinţa de salariat  Cupon de pensie+decizie de pensionare  Adeverinţa de elev/student  Chitanţa de plata la CAS pt. Liber profesionisti şi nesalariaţi  Cupon de somaj sau adeverinţa de ajutor social.
Read more...
 

Înscrie-te la Newsletter

Nume:
Email:

Conectează-te cu noi

 

    twitter terramed     facebook terra med   

Galerie Foto