Termeni si conditii

Utilizarea site-ului
 
Prin accesarea site-ului www.terramedcluj.ro utilizatorii consimt să respecte termenii şi condiţiile prezentate în continuare precum şi legislaţia aplicabilă în jurisdicţia utilizatorului.
 
Utilizatorii acestui site sunt rugaţi să citească cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare urmatoare.
 
Termenii şi condiţiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislaţiei în vigoare.
 
Termenii şi condiţiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi utilizatorii.
 
Acest site poate conţine trimiteri (link-uri) către alte site-uri care nu aparţin SC Terra Med SRL sau spre un alt site afiliat al acesteia, drept pentru care SC Terra Med SRL nu este răspunzătoare sub nici un aspect pentru conţinutul acestor site-uri şi nici pentru dezvăluirea datelor dumnevoastră personale către deţinătorii acestori site-uri.
 
Atunci cand intraţi în contact cu noi, prin orice mijloc, când vizitaţi şi navigaţi pe site-ul nostru, prin telefon, etc. SC Terra MEd SRL înregistrează numai informaţiile cu caracter personal oferite voluntar de dvs.
 
Prin date cu caracter personal se înţeleg orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoana care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. SC Terra Med SRL nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor personale comunicate de către dumneavoastră.
 
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de SC Terra Med SRL, în conformitate cu Legea 677/2001, în scopul efectuării de servicii medicale, în scopuri statistice sau pentru efectuarea de acţiuni de marketing direct.
 
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
În toate situaţiile dumneavoastră aveţi dreptul de a va adresa justiţiei pentru apararea drepturilor garantate de lege.
 
Observaţie: orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Detalii la http://www.dataprotection.ro/
 
SC Terra Med SRL îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu folosiţi acest site.Vă mulţumim pentru înţelegere.
 

Înscrie-te la Newsletter

Nume:
Email:

Conectează-te cu noi

 

    twitter terramed     facebook terra med   

Galerie Foto