Consultaţii medicale de specialitate

specialitati consultatii

Orientarea către pacient, profesionalismul şi flexibilitatea echipei medicale, precum şi varietatea serviciilor medicale oferă clienţilor noştri certitudinea unei calităţi superioare în privinţa diagnosticului şi al tratamentului.

 

ENDOCRINOLOGIA este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor sistemului endocrin; sunt investigate afecţiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale şi tulburarile metabolismului calcic.

Dr. DAVID IOANA - Orar consultaţii

Dr. FISCUTEAN OANA - Orar consultaţii

Dr. VALEA ANA - Orar consultaţii


MEDICINA MUNCII este ramură a medicinei care se ocupă de prevenirea, diagnosticul şi managementul bolilor profesionale şi a bolilor legate de profesie, a accidentelor de muncă, precum şi promovarea sănătăţii şi eficienţei angajaţilor la locul de muncă.
Dr.SANDU ANA MARIA - Orar consultaţii


MEDICINA GENERALĂ este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea şi tratamentul bolilor acute sau cronice şi furnizarea de îngrijiri preventive de sanatate; furnizează îngrijiri medicale pentru pacienţii de toate vârstele, de la nou nascuţi la vârstnici, barbaţi şi femei, cu probleme medicale diferite.
Dr.COLŢ RAMONA - Orar consultaţii


MEDICINA INTERNĂ este ramura şi specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul şi tratamentul nechirurgical al afecţiunilor, în special cele ale organelor interne; se adresează adulţilor cu afecţiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.
Dr. SABACIAG ANAMARIA - Orar consultaţii


NEUROLOGIA este o ramură specială a medicinii care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce țin de domeniul neurologiei sunt - pe de o parte - creierul, măduva spinării (reprezintă sistemul nervos central), structurile înconjurătoare, precum și vasele sanguine care le hrănesc, - pe de altă parte - nervii cranieni, rădăcinile nervoase și ganglionii spinali, nervii periferici, după ieșirea din canalul spinal, inclusiv legăturile cu mușchii scheletici (reprezintă sistemul nervos periferic).
Dr.SEEWOORAM RITESH  - Orar Consultaţii


OTORINOLARINGOLOGIE (ORL) este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor nasului, gâtului şi urechilor

Dr. FLOARE LUCIA - Orar Consultaţii


PEDIATRIA este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenţia, diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor copilului (de la nou născut până la 18 ani).

Dr. ANA POPA - Orar Consultaţii
Dr. MARZA SMARANDA - Orar Consultaţii


PLANIFICAREA FAMILIALA şi contracepţia reprezintă consilierea unor persoane, inclusiv a cuplului, în ceea ce priveşte ajutarea acestora să-şi identifice nevoile legate de sănătatea reproducerii, în a-şi planifica sarcinile în anumite momente dorite din viaţă, în a-i ajuta sa aleagî metoda cea mai potrivită în ceea ce priveşte contracepţia; acest domeniu include şi consilierea în timpul sarcinii, precum şi consilierea cu privire la evitarea bolilor cu transmitere sexuala.
SEXOLOGIA este ramura medicinei, care se ocupă cu studiul sexualităţii, disciplina care studiază sexualitatea şi problemele psihofiziologice.
Dr. COLT RAMONA - Orar Consultaţii


PSIHIATRIA este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenţia, identificarea cauzelor, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor psihice.

Dr. DAMIAN LAURA - Orar Consultaţii


PSIHOLOGIA este ştiinţa care studiază comportamentul (orice acţiune sau reacţie ce poate fi masurată sau observată) şi mintea umană (stările mentale conştiente cât şi inconştiente); se efectuează consultaţii de psihologie clinică (este un examen psihologic complementar iîn scopul nuanţării şi integrării diagnosticului psihiatric), psihoterapie (ansamblu de metode şi tehnici de intervenţie asupra psihicului) şi psihologia muncii (completează investigaţiile medicale solicitate de medicul de medicin muncii pentru întocmirea fişei de aptitudine necesară la angajare, examenul periodic sau de reluare a activităţii).
Psih. BARBU ANDREEA- Orar consultaţii


REUMATOLOGIA este ramura medicinei interne care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolilor reumatice şi musculoscheletale, incluzând boli degenerative şi inflamatorii articulare, boli de ţesut conjunctiv, boli de ţesuturi moi şi sindroame musculoscheletale dureroase cronice.
Dr. MARINESCU CIPRIAN - Orar Consultaţii

 

Înscrie-te la Newsletter

Nume:
Email:

Conectează-te cu noi

 

    twitter terramed     facebook terra med   

Galerie Foto